Tuesday 8 March 2011

Седмица на палтото


Ще си призная, че съм малко резервирана към 8-ми март като Ден на жената (както и към 14-ти февруари като Ден на влюбените), но това не ми пречи да честитя празника на всички дами. :-) И дано се чувствате истински жени, обичани и обгрижвани, не само на този ден! 
Решила съм тази седмица да я посветя на палтото, за което ми напомниха студовете. Мисля, че е лесно да изглеждаш различно, обличайки нови дрехи, но по-интересни са опитите да изглеждаш различно, използвайки такива, които вече имаш в гардероба си. Идеята за днешната визия е проста - деним и само деним.


палто DIY // брошка цвете DIY

8 comments:

  1. Много добре се е получило.Иаз смятам за вълнуващо да променям визията си основно с наличните удома дрехи.
    Много ми хареса коланът.Ти ли си го правила?

    И една молба ,ако е удобно.Опитвам се да издиря кройки на рокли в интернет,но неуспешно засега.Ти доста шиеш и реших да те попитам за някой такъв сайт.

    ReplyDelete
  2. Супер е аутфита, особено палтото! Поздравления за него, перфектно е станало и цветът си отива много с деним!

    ReplyDelete
  3. Благодаря ви за милите думи, момичета:-)
    Петя, коланът не съм го правила аз, но не е много трудно да се направи, само ентусиазъм да има.:-)
    Що се отнася до кройки, бих ти препоръчала този форум:
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350736.0
    Аз се подвизавам в него.:-)Има доста интересни неща, както и линкове за сваляне на кройки от интернет.
    Това е линк за кройки от Бурда:
    http://www.burdastyle.de/schnittmuster/easyfashion/#0ab7c635cc007073053ec76a352059ea--2

    Лично аз не съм почитател на свалянето на кройки от интернет.Отнема време докато свалиш кройката, после я принтираш, после сглобяваш отделните части...
    Дано съм успяла да ти помогна.:-)Ако имаш въпроси, не се притеснявай да ме питаш, насреща съм да помагам с каквото мога.:-)))

    ReplyDelete
  4. Много ми харесват цветовете в този аутфит и се възхищавам на изобретателността ти Яна ;-) И наистина си е живо предизвикателство да изглеждаш ново, различно и ефектно с дрехи, които не са нови. На мен лично ми е доста трудно на моменти...

    ReplyDelete
  5. Оо, идеята за деним е страхотна, а асиметричното палто е приказка! Страхотно се съчетават :)Честит ден на жената и на теб, въпреки и с малко закъснение :)

    ReplyDelete
  6. И на мен много ми допада комбинацията от цветове и материи!
    И напълно подкрепям тезата, че преоткриването на стари дрехи в нови комбинации е по-голямо предизвикателство и по-голямо удоволствие...особено и с нещо новичко ;}

    ReplyDelete
  7. Каква приятна свежа комбинация, особено между цветето от деним и палтото, което стои като дизайнерско. Напълно подкрепям и мнението, че е далеч по-вълнуващо и предизвикателно да работиш със старите дрехи, отколкото непрекъснато с нови. Всичко е въпрос до съчетание. При жените дори смятам, че опциите са безкрайни. ;)

    ReplyDelete
  8. Палтото е адско! Фантастично!

    ReplyDelete