Thursday 5 May 2011

Като за фестивал


Трите неща, които асоциирам веднага с понятието "фестивална мода" са кожа, дънки, бяла тениска и едва ли съм единствената, която се сеща точно за тези дрехи. А моята визия, в духа на фестивалната мода, тръгна от това дънково яке, което уших преди година и което съм обличала едва 3 пъти. Странно, че е почти ново, имайки предвид, че се съчетава с повечето цветове и дрехи, независимо от тяхната кройка. Но тази година мога да наваксам неносенето му и да го облека на Elevation Festival. :-)


яке DIY // кожен панталон DIY // потник DIY // колие DIY // оранжева гривна DIY

5 comments:

  1. Петя, за гривната с гайките използвах най-обикновено мулине за гоблени.Гайките са размер 4, който мисля, че е идеален като големина.Самото плетене на гривната-най-обикновена плитка.Ако имаш някакви затруднения с плетенето, ще публикувам снимки, за да видиш, как става. :-)

    ReplyDelete
  2. Аз плетката я направих ,но май гайките са ми по дебелички.Все пак успях с едни по плутни шнурове.Скоро ще покажа и моята интерпретация.:))

    ReplyDelete
  3. Якето и панталонът са уникални! Фестивалната мода и аз много я харесвам, да идват по-бързо фестовете!:)

    ReplyDelete
  4. Много добър подбор на снимки от Coachella ;-) И аз нямам търпение да дойдат фестовете, имам какво да покажа :D Якенцето ми припомни за едно мое подобно, може би е време да го съживя ;-)

    ReplyDelete
  5. Ох, започна да ми мирише и на мен на Spirit of Bourgas след този пост :D Панталонът и якето са уникални наистина, и интерпретацията като цяло! :)

    ReplyDelete