Thursday 21 July 2011

Хартиената чанта в действие


След като преди известно време показах стъпките за направата на чанта от вестник, време бе да покажа и самата чанта като част от визия. Изпробвах различни варианти за съчетаването и, но цветово сякаш си пасна най-добре не с черно-бели дрехи (за моя изненада), а с такива в ярки цветове.


чанта от вестник DIY (стъпките за направата можете да видите тук) // гривни DIY

10 comments:

  1. Оу, в действие изглежда още по-прекрасна :) Харесва ми съчетанието с яркото жълто и зелено, супер свежо се е получило :)

    ReplyDelete
  2. strahotna e.v kombinacia s bluzkata sedi strahotno:) naistina pomisli da prevod na postovete ti na angliiski, bloga si zaslujava da dobie publi4nost:)

    ReplyDelete
  3. мммм, много интересно стои - събира очи !!! Сигурно е много интересно около теб :}

    ReplyDelete
  4. Страхотна е в действие.Блузката много ми хареса :)

    ReplyDelete
  5. Чантата е направо невероятна!Определено е невероятно оригинална и хваща окото! Но се чудех, мислиш ли че ще се получи и с гланцирана хартия? И въобще това има ли значение?

    ReplyDelete
  6. Страхотно изглеждаш - блузата, панталона, обувките - перфектни!!! Браво, а чантата и гривните довършват целия аутфит!

    ReplyDelete
  7. Момичета, благодаря ви за поредните положителни коментари, каращи ме да се радвам. :-)))
    Мира, обмислям вариант за превод.:-) Лошото е, че аз уча английски от една година и не съм много добра.Определно ще ми е необходим някой приятел, готов да ми удари едно рамо. ;)
    Вени, интересно е, да.Хората се опитват да прочетат новините от чантата ми. :-)))
    @yo, преди да направя чантата, тествах техниката на няколко парчета плат.На едно от парчетата залепих гланцирана брошура на "Билла"-от тия, с които пълнят пощенските кутии. :-)Получи се.Самият гланц не е проблем, проблем е дебелината на хартията.При тази техника идеята е лепилото така да проникне в хартията, че тя да стане като част от плата, а при по-дебелата хартия попиването на лепилото е малко трудно, отттам идва и по-голямата вероятност за разлепяне, или късане на хартията.Но ако си харесала точно определена хартия, не е трудно да я тестваш на парче плат.Така ще си сигурна за резултата. Успех с направата и ще чакам да се похвалиш. ;)

    ReplyDelete
  8. страхотен outfit и чантата е зашеметяваща ...

    ReplyDelete
  9. Чантата е много ефектна. Някой ден, когато ми остане повечко време, ще пробвам твоите DIY предложения. Можеш да разбереш дали ми се е получило в моя блог http://dew-loving.blogspot.com . Хубав ден:)

    ReplyDelete