Friday 22 May 2015

Борбата за ПОТНИКА или шопинг в магазин за дрехи втора употреба


Шопингът в магазин за дрехи втора употреба, особено в деня на зареждане на нова стока, си е истинско каляване на нервите, спокойствието, търпението, толерантността, позитивността, абе, всичко, що човек иска да си кали, включително и краката, които в повечето случаи биват настъпани поне 6753475128 пъти. Та, за да излезе човек победител в борбата за ПОТНИКА, не е лошо да спазва няколко правила: 
Правило номер 1: Стани рано, много рано, и чакай на опашка пред магазина поне час преди той да отвори. Така де, кой е казал, че само за подаване на документи за детска градина и училище могат да се направят километрични опашки. Чудя се само, как пък никой все още не се е сетил и пред тези магазини да пуска списъци с номера като пред училищата. Би било супер! Може даже и от предния ден да се спи пред магазина. Каузата ПОТНИК за 3-4лв. си заслужава.
Правило номер 2: Бъди нахален, блъскай, бутай, бъди готов да премажеш човек само и само да се докопаш ТИ пръв до ПОТНИКА, да, до ОНЗИ потник, който ще ти излезе 3-4лв. и най-вероятно имаш цели 15 подобни в гардероба си. За да успееш в живота трябва да си нахален. Както и за да се докопаш до ПОТНИКА.
Правило номер 3: Твоята кошница е твоя, но чуждата е обща. Взимай дрехи от чужда кошница, които ОЧЕВИДНО някой друг си е взел преди теб. (Как смее!) Кой пък е казал, че е забранено? И да те видят - к'во, още по-добре, тъкмо ще покажеш кой командва тук.
Правило номер 3: Ако си мъж, то бъди дебел, направи всичко възможно да го постигнеш, поне 120 кила, и след като жена ти извика "Бързо, отивай да взимаш дрехи, че някой друг може да ги вземе!", хуквай и превръщай в лепенка върху щендера всяко момиче, което ти е до кръста, а на килограми сигурно тежи по-малко и от задника ти, дръзнало да се изпречи на ТВОЯ път. ПОТНИКЪТ за 3-4лв. си заслужава, той ТРЯБВА да е твой, жената трябва да се слуша, а чуждите жени кой ти ги гледа, може ли да мислиш за всички.
Правило номер 4: Слагай всичко, дето ти хрумне, в кошницата. Трябва ти или не - няма никакво значение. Може и пола да сложиш, нищо че си мъж, важното е да прецакаш някого другиго, който иска да си я вземе. 
Правило номер 5: Направи всичко възможно, за да станеш горд притежател на дълги, мноооого дълги ръце. Те са златната кука за издърпване на дрехи. Какви тренировки ще си правиш у дома, а и във фитнеса - пак няма значение, важното е да доведат до удължаване на ръцете. Пък ако искаш накарай и някого да ти ги дърпа. Каузата ОНЗИ ПОТНИК за 3-4лв. си заслужава. Наистина! Действай! Сега! Утре вече може да е късно. И да изпуснеш ПОТНИКА. Провирай ръце между ръцете на другите, така ще им вземеш нещата изпод носа, буквално. Чувството - о, блаженство! Несравнимо! Може и потник за момиченце да си взел, а децата ти да са две момчета, ама нЕма значение, успя ли да прецакаш някого - успя, кеф ли ти е - о, и как иначе! 
Правило номер 6: В тясна връзка с номер 5 - имай гъвкави и умели ръце, почти като ръцете на джебчиите по жп- и автогарите. Някой държи ПОТНИКА в ръцете си, о, сега е моментът - дърпай, дърпай силно. Е, добре де, може и да попиташ дали тази дреха ще му трябва на съответния човек, 'щото не е ясно. 'Ми така де, има някаква логика в магазин, в който има 1099874574527846970 броя дрехи, хората да взимат от закачалките дрехи, които не им трябват. И пак се връщаме на правило номер 2, 'щото само така се успява в живота. Пък ако сте от провалилите се (в живота и в борбата за ПОТНИКА) хванете гората и се надявайте озверелите в борбата за ПОТНИКА да не ви последват, опитвайки се да свалят и този от гърба ви.  :-)

Хубава вечер! Отивам да шия, познайте какво. Потник? Тц! За него ще прецакам някого в магазина, пола ще е. :-)

Вече отлепила се от щендера лепенка,
Яна

P.S. Конкретно за този потник никой не се блъскаше, най-вероятно защото е със състав 50% коприна+50% памук, а хората мечтаят за полиестер...


No comments:

Post a Comment