Saturday, 21 May 2016

Зебри 2


Да подготвиш мама-и аз-стайлинг, когато това "аз" е момче, е голямо предизвикателство понякога. Имайки предвид, че гардеробът на младежа се свежда до дънки + тениски, потници и блузи, то ако се следва copy-paste вариантът би трябвало да забравя за рокли, поли, туники и подобни, с които все се надявах да мога да глася поне едно от децата си, ама не познах. А и всеки ден облечени с дрехи 1:1... Ами, скучновато е, и еднообразно. Така че в повечето случаи залагам на една идея, въртяща се около дреха/елемент от неговото или моето облекло, а останалото - довършителни щрихи. В случая - как се съчетава раирана пола с черни дънки - лесно - взимаш раираната блуза на баткото, защото ръкавите на бебешката са къси и не стигат да се завържат на кръста, и готово, имаме раирана долна част. (А вариантът съчетаване с раирана рокля е ето тук.) Другото е лесно. Остава само нелесната част с укротяване на детето пред фотоапарата. Тоя път, понеже вече разбрахме, че все трябва да има нещо, с което да му отвличаме вниманието, взехме свирка, уж с идеята да си свирка и да не мисли за бягство, ама пак не познахме. Заниманието с нея пред камерата беше точно 3 секунди, колкото да свирне веднъж и да хукне да бяга, озвучавайки целия район.


на мен: риза H&M (подобна тук) // пола DIY (подобна тук) // чанта H&M (подобна тук) // сандали H&M (подобни тук) // колие H&M (подобно тук) // червило Rimmel Kate 10
на Митко: блуза H&M (тук) // дънки H&M (подобни тук) // раирана блуза H&M (подобна тук) // кецове Umbro (подобни тук)No comments:

Post a Comment