Friday 31 December 2010

Така желаното палто


Преди няколко дни успях да завърша палтото и определeно съм доволна от резултата. Това, което не успях да направя, са снимки с него, но обещавам това да се случи в началото на следващата година. Кройката е доста добра и за пръв път направих само три и то несъществени корекции по нея - скъсих дължината, промених мястото на копчетата и гайките за колан. Въпреки че може би точно оригиналните гайки бяха едно от интересните конструктивни решения на това палто. За тези, които все още се колебаят дали да използват тази кройка, бих казала "да", няма да съжалявате. Доста добре си представям това палто в милитъри  стил - цвят каки, метални копчета... Може би това ще е едно от пролетните ми палта. :-)
P.S. Весела Нова година и много осъществени творчески идеи!

Надявам се, през следващата година да успявам да ви зарадвам по-често с публикации. :-)

2 comments:

  1. Много харесвам кройки лале, чакам да видя как ти стои. Между другото, откъде се снабдяваш с платове? В Пловдив не мога да намеря качествени и интересни материи...

    ReplyDelete
  2. В последно време купувам платове от тези, които се продават на парче.Понякога се намират доста интересни платове в тези магазини, но трябва да се оглеждат и за дефекти, че има голяма вероятност да се прибереш в къщи с неизползваем плат.В Пловдив съм имала добри попадения в магазин на "Вазов".Не знам как се казва, но се сещам, че се качваш по стълби и магазинът остава в ляво:-)Успех в търсенето:-)

    ReplyDelete