Thursday 9 June 2016

Деним + бяло = вечната класика, част 3


Чудото стана - тримата в кадър! И не само в един, а в няколко! И както традицията повелява, бяло + деним и за трима ни. (Първа част от традицията е тук, а втора тук.) Тайната на успеха била проста - подкуп под формата на нещо сладко, което и двамата обичат, и докато хапват сладко, сладко - фотографът действа. О, Лидъл, благодарим ти, че не само ни осигуряваш идеалната храна за моделите, но и идеалния фон за снимки! (Това да намериш място, което не изглежда така сякаш си на сметището е наистина събитие.) Само дето сладкото беше изядено за секунди, още преди фотографът да е успял да оправи настройките на фотоапарата, на което моделите много се зарадваха - получиха втори подкуп. И естествено в края на снимките стайлингът бяло + деним вече беше шоколадово + бяло + деним. Важното е, че всички бяхме доволни, а това да няма мрънкащи е още едно чудо. 
Тениските с щампа са новото. Преди известно време попаднах на марката за детски дрехи NUNUNU (ей тук можете да хвърлите око на моделите им), бих изкупила половината им колекция. Е, стига цените им да бяха малко по-различни. Което обаче не пречи често да преглеждам сайта им и да се надявам, че ще пуснат моделите на разпродажба, или просто да си взема някоя идея оттам, както и направих за тениските на децата. И двата надписа им паснаха идеално, особено "NO!" на Стефко - вечно отричащият и подлагащ всичко на съмнение, а минималистчето Митко - засега си е точно такова, искащо само няколко неща - храна, вода, игри и... всичко, което попадне пред погледа му. 


на мен: тениска Gap (подобна тук) // кожено бюстие DIY (подобно тук) // дънки second hand (подобни тук) // сандали H&M (подобни тук) // прозрачна чанта H&M (подобна тук)
на Стефко: тениска H&M (подобни тук) // дънки H&M (подобни тук) // кецове H&M ( тук
на Митко: тениска DIY (подобни тук) // дънки H&M (подобни тук) // кецове Umbro (подобни тук




No comments:

Post a Comment